Kecskemét '15

Remélhetőleg először, de nem utoljára. :) Na, de kezdjük inkább el! Nem kéne mindenkit a legelején elaltatni. :D

MOD-626 @ 15

Bár aznap nem a fotózás volt a fő cél, de ha már ott voltam, akkor ....

Az első képekkel itt most nem untatlak titeket, mert nem a világ legjobb kép. (Akit érdekel indán megtalálja. :) )

Na ez már a 4. kép, úgyhogy kéne valamit írni. Szerettem volna minél több Mercedest kilőni. Ez sajnos csak kis részben sikerült, de erről majd később. Az Izsáki úton járunk egyébként nem messze a Főiskolától. (Akinek még nem esett le annak elárulom, hogy most ennek a Nyílt Napja miatt mentem. :) )

MOD-627 @ 11A

Folytassuk a Mercedes témát. Most viszont a Kecskemét-Dombóvár járatról jön egy Gemences (DDKK) Intouro még mindig ugyanonnan. Na jó talán néhány méterrel közelebb voltam már ekkor a központhoz. :)

KYL-879 @ Kecskemét - Dombóvár

Na buktuk a Mercedes sort, de nem baj a jó öreg Ikarus még mindig jó. Bár az a szárnyas jel kicsit érdekesen mutat. :)

LSU-981 @ Kecskemét - Szabadszállás

A következő képhez még közelebb megyünk a központhoz. Ez már a Dózsa György út és egy új Volvo 8900-as.

MXU-904 @ Kecskemét - Kunbaracs

Mi még maradunk, az ex. Hajdús KPY-671 viszont Helvécia felé igyekszik.

KPY-671 @ Kecskemét - Helvécia

A következő képen a Kunság/a DAKK kecskeméti részlegének egyetlen RÁBÁja a Katona József Gimnázium előtt még mindig a Dózsán, de már még közelebb a központhoz. :)

HFT-161 @ 1

Jé, megint egy 415-ös, ezúttal szárnyas Ikarus jel nélkül. :D

GRC-381 @ ?

A következő kép még mindig ugyanonnan (indán még párat találhattok, asszem : ) az egyik 3 tengelyes újpofás EAG. Az egyik legszebb kocsik, de csakis a SCANIA-s E95.12-kl után. :)
Valamikor ezután a kép után készült a fent már látott Citaros kép.

KLY-056 @ Kecskemét - Ballószög

Aztán jött a fotósok egyik legnagyobb ellensége, vagyis hogy ha a fényképezőgép már nem igazán akarja azt amit ők. (A géppel azóta már bejártam Budapestet és Szegedet is, mivel szigszalaggal (Persze, hogy fekete már nem volt itthon, most sárga-zölden világítok. :D) sikerült újra működésre bírni. Lassan egyébként majd kéne egy új gép, de egy ideig úgy érzem marad ez, meg a kölcsön szappantartó. :D )

Na de Kecskeméten még kiszenvedtem néhány képet a már majdnem széteső géppel. A Rákóczi úton vártam meg a BOP-308-at, de addig is lövöldöztem egy kicsit. (Indán még mindig lesznek + képek. :) )

Ez egyébként megint egy Citera.

MOD-624 @ 12

Na végre egy kis más is. A 263-ast szeretjük. :) Főleg, hogy ez ha jól emlékszem tavaly nem volt kint, de a .... emlékszik már rá.

GVM-007 @ ?

Na megjött a várva-várt BOP-308. Ezért még muszáj lesz visszamenni. (Persze más kocsikért is, de ez az egyik, ha nem a legszebb a hiányzók közül. :) )

BOP-308 @ Kecskemét - Ballószög

Irány a vasútállomás, de ha már ennyi kocsi jön szembe, akkor azért még vegyük elő a gépet és szenvedjük ki azt a maradék 4 képet. :)

Elsőként a korábban már látott KPY-671.

KPY-671 @ Kecskemét - Helvécia

Na végre megint egy 8900-as. Kettővel csak sikerült találkozni, azért ez még elég kevés. ;)

MXU-915 @ Kecskemét - Kecskemét Városföld

Új homlokfalas E95? Az is jól jöhet még a későbbiekben. :)

HVP-155 @ ?

És a végére még egy Volvo 7700A, amit az elejéről még kihagytam, de 800-as busz szereti őket, ezért kap egyet ebbe a posztba is. Ha már Credo nem jutott. :D :D

KXH-604 @ 1

Köszönöm a figyelmet!
Hamarosan remélhetőleg újra jelentkezem, addig meg figyeljétek a facebookot és lájkoljatok. + nézzetek rá az indámra, mert megint felkerült néhány kép, + rendezgettem egy kicsit a már fent lévőket. Főleg azokat amik ehhez a poszthoz kapcsolódtak. :D

 

Üdv: BPO-537