Vonat+pótlás: Budapest-Piliscsaba

2013. December 15-étől már jár a vonat a 2-esen Pilisvörösvár és Esztergom között. Mivel a pótlóbuszok nem tudnak megfordulni a vörösvári sártengerben, ezért a buszok Budapest és Piliscsaba között szállítják az utasokat (ez a csabaiakra nézve hatékonyabb is). Busz téren kiszállt a Balázs-Busz, valamint a Homm Kft is. Továbbá a Vértes Volán kevesebb busszal szált be ebbe a pótlásba, de a kiesett buszok is maradtak a dorogi üzemnél. Ennyi rizsa után jöhetnek a képek, de sajnos nem ezek voltak az utolsó szavaim. :D

A gőzösről, meg a Nohabról lemaradtam, így már csak a menetrend szerinti Desirót tudtam/tudok képet lőni. Annyira azért nem bánom. :) 

Dö nekszt sztáp iz Piliscsaba. 

Decemberben még pótlózott a Homm Bovája, de év elejétől már nem (MLH-138 jelenleg Székesfehérváron, a Denso gyár munkásait szállítja). 

Év elejétől eltűntek a halmi SÜ313-as MAN-ok, valamint a 15-étől nem látott LNK-256 megjelent KMF-970 helyén. A szigethalmi ,,legénységet" E95-ösök pótolták, amiből 2014-től egyre több lett, már szinte mindegyik járaton volt legalább egy.

Év elejétől újabb E95-04-es jött huzamosabb időre pótlózni (az előző ilyen busz HHY-831 volt), még e sorok írása közben is szállítja utasait Budapest és Piliscsaba közt.

Monori helyett monori buszt illik küldeni. :)

Hú de nem illik oda az a logó.

A beugró mindig jó. :) Ezúttal HOG-515-el.

DVV-492 egy ideig eltűnt, majd visszatért társszerző kolléga nagy örömére. 

Hogy ne csak Volánbusz legyen... Ajánlom megtekinteni az igényes tábláját. :)

A pótláson megmaradt az ÜL313-as MAN, igaz, nem ugyan az a kocsi. Finoman szólva nem ez az első képem FHD-ról. :D

Pár hét alatt több monori SÜ313-as MAN-t lehetett látni, ebből csak KMF-614 volt beugró, FLR-832, KMF-970 és 972 állandósult.

EUF-552 töretlenül halad előre (na jó egyszer már széttört ).

Csoda 200-as álá Mrreisen. GEL-613...

...és 614 is megjelent, igaz, csak egymást váltották.

GBG-569 állandó gép.

ELFOGADJUK! :D 

FHJ-nak kéne egy Scania logó az elejére, így nem igazi E95.12. :)

A MR Reisen legújabb üdvöskéje a vonatpótlón is kipróbálta magát.

GBG-830-al kerek a vonatpótlás. :)

Ezzel a képpel köszönném meg a figyelmet. Ha lesz elég képanyag/kocsi, akkor még egy második posztot is megkockáztatok. ;)